VAALS Maastrichterlaan 76

Indeling

Inleiding:

Op een top zicht locatie gelegen beleggingspand met (beschikbare) winkelruimte met een tweetal bovengelegen zelfstandige (verhuurde) appartementen.

Maastrichterlaan 76 - 76A - 76B | Vaals


OBJECT EN LIGGING
- Een winkelruimte ter grootte van ca. 57 m² begane grond en ca. 13 m² opslagruimte in de kelder. De winkelruimte maakt onderdeel uit van een complex met twee bovengelegen zelfstandige (verhuurde) appartementen op de eerste en tweede verdieping.
- De appartementen zijn elk ca. 65 m² groot en hebben eveneens een eigen opslagruimte in de kelder tot hun beschikking.

Het geheel is op prominente locatie gelegen met zicht vanaf de doorgaande weg (N278). Het busstation van Vaals alsmede supermarkt Albert Heijn zijn recht tegenover gelegen. Het object heeft laad- en losmogelijkheden via een poort aan de Tyrellsestraat met toegang tot een (eventueel te verhuren) opslagruimte. Zowel de winkelruimte als de twee appartementen verkeren in uitstekende staat van onderhoud. De
appartementen zijn recent gerenoveerd. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een betegeld terras met tuin.

Het complex heeft een markante uitstraling aan zowel buiten- als binnenkant. Een portaal op de begane grond geeft toegang tot zowel de zelfstandige appartementen alsmede tot het winkelpand. Via de achterkant van de winkelruimte is een buitenterras bereikbaar.

Een modern afwerkingsniveau met een riante slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. Het appartement op de 1e verdieping heeft eveneens een balkon. In het complex zijn 3 CV ketels met diverse radiatoren aanwezig.

METRAGE
Winkelruimte: ca. 57 m² VVO begane grond alsmede ca. 13 m² opslagruimte in de kelder
Appartement 1e verdieping: ca. 61 m² (excl. opslagruimte in de kelder)
Appartement 2e verdieping: ca. 61 m² (excl. opslagruimte in de kelder)

Huuropbrengst
De netto huuropbrengst in geheel verhuurde staat bedraagt ruim € 25.000,-.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK