EYS Eyserbosweg 9

Indeling

- ER ZIJN HELAAS GEEN BEZICHTIGINEN MEER MOGELIJK -

Inleiding:
Gelegen aan de Eyserbosweg met mooi uitzicht staat dit zeer aantrekkelijke vrijstaande woonhuis te koop.

Indeling:

Parterre
Ruime entree (10 m2) met garderobe, meterkast en gastentoilet. De woon- eetkamer kent een trotse afmeting van 31 m2. De halfopen keuken (11 m2) is voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur. De aanbouw met serre gevoel (19 m2) zorgt voor een moii tuincontact. De naast gelegen royale berging (16 m2) doet tevens dienst als wasruimte.

Onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin. Ruime garage (3,28 x 6,67) waarvoor een overkapping / carport geplaatst is die momenteel dienst doet als zithoek.

Eerste verdieping
Drie slaapkamers van respectievelijk 16 m2, 12 m2 en 10 m2 ieder voorzien van een inbouwkast. De badkamer (4 m2) is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Zolder
Zeer ruime zolder (vloeroppervlakte circa 50 m2) middels vlizotrap op de overloop bereikbaar. Een uitbouw behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is rondom voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen. Behalve de serre op de begane grond is voorzien van aluminium kozijnen.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK