VAALS Lindenstraat 2

Indeling

- ER ZIJN HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER MOGELIJK -

Inleiding:
Prachtig jaren-20 herenhuis.

Indeling:

Kelder
Via buitenom is de kelder bereikbaar. Het gehele pand is onderkelderd en verdeeld in verschillende (gestuukte) kelderruimtes.

Parterre
Middels een klein portaal (incl. meterkast) wordt de gigantische woonkamer van 45 m2 (met een plafondhoogte van 3,35 meter) bereikt. Aansluitend treft u de eetkamer aan die ook geen kleintje (30 m2) genoemd mag worden. Idem plafond hoogte. Achtergelegen is de keuken van circa 14 m2. De tuin kan omschreven worden als een stadspatio.

Eerste verdieping
Deze gehele verdieping geniet ook van een magnifieke plafondhoogte van ruim 3 meter. Middels de overloop (9,5 m2) worden de 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 19,5 m2 en 16 m2 bereikt. Iedere slaapkamer is voorzien van een badkamer (9 m2). Beide badkamers zijn ook separaat bereikbaar. Aan het begin van de overloop bevindt zich het gastentoilet.

Tweede verdieping
De verdieping is opgedeeld in 2 slaapkamers (17,5 m2 en 7 m2 (plus inbouwkasten)). Aansluitend een grote zolderruimte van 34 m2 en een nokhoogte van 3,90 meter. Met minimale inspanning is deze uit te bouwen.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is rondom voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen (veelal uit 2019).
- Het pand dient op enkele vlakken gemoderniseerd te worden.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK