VAALS Prins Bernhardstraat 2

Indeling

Inleiding:
Prachtig jaren-30 herenhuis: 6 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, 2 (prachtige!) keukens, 2 balkons, 2 erkers, 1 serre en dit alles in een perfect afwerkingsniveau.

Indeling:

Kelder
Het gehele pand is nagenoeg geheel onderkelderd met een mooie stahoogte. De kelder is zowel inpandig als vanaf buitenaf bereikbaar en onderverdeeld in verschillende compartimenten, waaronder provisieruimte, wasruimte en stookruimte.

Parterre
Statige entree met tochtportaal, toilet en bijzonder mooie trappartij. Ruime openkeuken met zicht op de tuin. Alle gebruikelijke (Miele) apparatuur waarbij de vaatwasser uiteraard niet ontbreekt. De eetkamer (16 m2) staat middels de schuifdeur in verbinding met de woonkamer (21 m2). De serre (van origine balkon) verdiept het ruimtelijk gevoel en tuincontact enorm. Datzelfde gevoel vindt u terug bij de erker in de woonkamer.

Eerste verdieping
Middels de overloop (4 m2) worden de 3 slaapkamers van respectievelijk 11,5 m2, 13,5 m2 en 16 m2 bereikt. Prachtig gerenoveerde badkamer met een hele decente stucco antico op de wanden. Ruime inloopdouche, zwevend wastafel, design radiator en toilet. De slaapkamers zijn deels voorzien van meer dan prachtige inbouwkasten. De grootste slaapkamer geniet van de zo typerende erker. De slaapkamer aan de achterzijde kent een kenmerkend balkon met ronde boog, RVS balkonhekwerk en prachtig afgewerkt met blauwsteen.

Tweede verdieping
De overloop brengt u ook hier van de ene naar de andere aangename verassing. De eerste bestaat uit de 4de ruime ( 14 m2) slaapkamer met dito balkon als op de eerste verdieping. De 5de slaapkamer (17,5 m2) is eveneens voorzien van een prachtige inbouwkast en biedt toegang tot de 2de (uiteraard ook smaakvol gerenoveerd) badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Daarnaast nog de 2de design keuken via welke toegang wordt verkregen tot de 3de verdieping.

Derde verdieping
Bizar ruime slaapkamer (45 m2 vloeroppervlakte). Of toch liever een Dansstudio? Fitnessruimte? Attelier? Yogaruimte? Kantoor? U mag het zeggen

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is rondom voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen. Behalve de serre op de begane grond is voorzien van aluminium kozijnen.
- Het pand verkeert in een perfect staat van onderhoud. Veel zaken zijn met de jaren vernieuwd of aangepast.
- Veel deuren en schuifdeuren zijn de nog originele kenmerkende jaren 30 deuren.
- In nagenoeg het gehele pand is een prachtige doorlopende parketvloer terug te vinden.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK