VAALS Maastrichterlaan 193

Indeling

Inleiding:
Magnifieke en zeer ruime jaren-20 villa. Een geweldig kavel van ruim 1.070 m2 met veel parkeerruimte en een royale tuin. Een woonoppervlakte van 233 m2 met 5 slaapkamers, 2 keukens, kantoor aan huis en 3 badkamers. Het pand is recentelijk in zijn geheel gerenoveerd. Dit alles aan de rand van het centrum van Vaals.

Indeling:

Kelder
Ruime en verzorgde provisiekelder.

Parterre
Ruime entree (11 m2) met gastentoilet, garderobe en trappenhuis. Aan de linker kant van de gang bevindt zich de open designkeuken (2019) met kookeiland, toegang en uitzicht op het terras en de tuin middels een riante pui. De woon-eetkamer geniet 25 m2 woongenot.

Aan de rechterkant bevindt zich het kantoor (14,25 m2) met een aangrenzende doorloopkamer van 10,3 m2. Al deze ruimtes hebben een plafondhoogte van ruim 3,00 meter.

Middels het gangetje wordt de iets lager gelegen kleine badkamer (5 m2) bereikt welke is voorzien van toilet, douche en wasbak. De achtergelegen kamer, momenteel dienstdoende als fitnessruimte, kan uiteraard ook heel goed als (gasten)slaapkamer gebruikt worden.

De ruime aangrenzende tuin heeft verschillende terrassen, zithoeken en twee tuinhuizen. Het aan het woonhuis grenzende terras is in 2022 volledig vernieuwd. Rechts naast het huis is een ruime bestrate parkeerplaats die aan minimaal 5 auto’s plaats biedt.

Eerste verdieping
Een ruime overloop (10,8 m2) met prachtige openslaande deuren. Bijzonder ruime hoofdslaapkamer met een open aankleedruimte met een gezamenlijke oppervlakte van (38,8 m2). Ook de nagenoeg nieuwe badkamer mag geen kleintje genoemd worden met zijn trotse afmeting van 15 m2. De Badkamer is zeer smaakvol ontworpen en voorzien van een inloopdouche, vrijstaand bad, dubbele wastafel en zwevend toilet. De 2de slaapkamer op deze verdieping is ruim 11m2 groot.

De plafondhoogte op de 1ste verdieping bedraagt 2,96 meter.

Tweede verdieping
Verdeelhal met wandkast (6,3 m2). Ruime open 2de keuken met kookeiland (13,7 m2) met aangrenzende woon-eetkamer (15 m2). Naar gelang wens en behoeft kunnen deze ruimtes natuurlijk ook als slaapkamer, hobbyruimte of kantoor aan huis gebruikt worden.

Wederom een ruime badkamer (2017) van 8,8 m2 groot voorzien van douche wastafel en toilet.
Aangrenzend 2 slaapkamers van 10m2 en 11,2 m2.

De plafondhoogte op de 2de verdieping bedraagt 2,15 meter en is eventueel te verhogen.


Derde verdieping
Ruime bergzolder.

Enkele bijzonderheden:
- het pand is tussen 2016 en 2019 in zijn geheel gerenoveerd. Denk hierbij aan: Keukens, badkamers, elektra, Cv-installatie, alle (water)leidingen, stuukwerk, schilderwerk etc.
- Alle buitenruimtes zijn van camera bewaking voorzien.
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing uit 2006
- in 2013 werd het dak middels shingles opnieuw gedekt
- Het dak is van de binnenzijde volledige geïsoleerd.
- Aan de zijkant van de tuin is een 75 m2 grote bodemplaat gestort. Hiervoor bestaat een vergunning voor het oprichten van een extra woonruimte (met eigen huisnummer).


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK