EYNATTEN Eupernerstrasse 

Indeling

Energiezuinig nieuwbouw complex met een tijdloze stijl en hoogwaardige afwerking. In totaal 16 appartementen, ook geschikt voor commercieel gebruik, met ondergrondse parkeergarage, terrassen of balkons en tuin voor de appartementen op de begane grond. Oplevering eind 2025.

Enkele kernbegrippen:

- 16 wooneenheden
- De appartementen variëren tussen de 73 m2 en 133 m2
- De prijzen variëren tussen de € 254.500,- en € 389.500,-
- Buitenparkeerplaatsen en een ondergrondse parkeergarage
- Nagenoeg alle appartementen hebben een balkon, terras of tuin
- 2 verdiepingen en een lift is aanwezig

Het concept:
Midden in de dorpskern van Eynatten en dus in de directe omgeving van Aken wordt met de “Residenz Weißdorn” nieuwe, tijdloze woonruimte gecreëerd.

De geschiedenis van de voormalige hoeve gaat terug tot de 17e eeuw. De voormalige pachtboerderij vormde ooit een eigendomseenheid met het monumentale boerderijcomplex “Gut Trouet” er tegenover.

Met de aanleg van de zogenaamde Aktienstraße in 1828 werd het dorp echter in tweeën gedeeld en werd de bestaande eigendomseenheid de facto afgeschaft.
In 1944 werd de hoeve bijna volledig verwoest tijdens een vuurgevecht tussen Amerikaanse en Duitse troepen. Het boerderijcomplex werd na de Tweede Wereldoorlog herbouwd en werd in zijn huidige vorm tot in de jaren '80 beheerd.


De omgeving:
Eynatten is een gemeente in Raeren, België.

De directe nabijheid van Aken en de goede snelwegverbinding maken Eynatten zowel als woongebied als voor elke commerciële locatie aantrekkelijk.

Hier woon je in een landelijke omgeving en geniet je van alle stedelijke infrastructuur op maximaal 10 minuten afstand.

In de directe omgeving:
Restaurants en snackbars
School
Sport infrastructuur
supermarkten
Benzinestations en snelweg
Bank
Apotheek
Kapper
Busverbinding
Wandelpaden & Ravel


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK