KERKRADE Michelisstraat 11

Indeling

Inleiding:
Op de mooiste plek in Spekholzerheide ligt deze prachtige woonwijk alwaar deze zeer aantrekkelijke eengezinswoning op de nieuwe eigenaar staat te wachten.

Indeling:

Parterre
Ruime oprit met grote en recente (2022) carport.

Entree (3,5 m2) met garderobe, gastentoilet en meterkast. Eetkamer (15 m2) met openverbinding naar de woonkamer (18 m2). De half openkeuken (5 m2) biedt toegang naar de zonnige tuin alwaar de overkapping voor voldoende schaduwmogelijkheid zorgt.

Zeer ruime garage (6,65 x 3,00). Carport, oprit en garage bieden aan 3 auto's parkeermogelijkheid.

Eerste verdieping
Middels de overloop worden de 4 slaapkamers van respectievelijk 7 m2, 9 m2 en twee maal 10 m2 bereikt. De badkamer (5 m2) is voorzien van bad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
De 2de verdieping is momenteel als berg- en wasruimte in gebruik. Met zijn 20 m2 als woonoppervlakte (vloeroppervlakte bedraagt 45 m2) leent deze verdieping zich perfect om volledig uitgebouwd te worden. Alle mogelijkheden bespreken wij uiteraard graag tijdens een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Het pand is rondom van rolluiken voorzien
- Het pand is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- De carport is in 2022 gerealiseerd waarbij tegelijkertijd het volledige garage dak vernieuwd werd.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK