VAALS Maastrichterlaan 32C

Indeling

Inleiding:
Bijzonder aantrekkelijk en bovenal ruim (122 m2) appartement midden in het centrum van Vaals met balkon en lift.

Indeling:

Souterrain
Ook het Souterrain is middels de lift bereikbaar. Ruime berging (12 m2)

Derde verdieping
Royale woonkamer (32 m2) met mooi zicht op de Maastrichterlaan. Middels de keuken (15 m2) wordt de achtergelegen eetkamer (21 m2) bereikt die toegang biedt tot het balkon met mooi uitzicht op het historische centrum. De keuken is van alle gebruikelijke apparatuur voorzien.

Ook de ruime achtergelegen slaapkamer (18 m2) biedt toegang tot het balkon. De badkamer (7 m2) met douche, toilet en wastafel. Voor de gasten is een separaat toilet beschikbaar.

De 2de slaapkamer is 13 m2 groot en biedt eveneens een innoverend uitzicht op de Maastrichterlaan.

Buiten de ruime berging in het souterrain is er een interne berging annex technische ruimte alwaar de CV-ketel, WTW installatie en wasmachine aansluiting zich bevindt.

Enkele bijzonderheden:
- Het appartement is middels de lift bereikbaar
- Op 100 meter afstand kan een parkeerplaats, op afgesloten terrein, gehuurd worden voor € 35,- per maand.
- De bijdrage van de VVE zijn maandelijks € 228,-

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK