VAALS Wolfskuilenweg 32

Indeling

Inleiding:
Op bijzonder goede locatie in Vaals ligt deze zeer aantrekkelijke vrijstaande villa. De Villa is op veel punten de afgelopen jaren gemoderniseerd en uitgebouwd waarbij isolatie en energieverbruik een groot aandachtspunt is geweest.

Indeling:

Souterrain
De woning is volledig onderkelderd. In het souterrain bevinden zich een inpandige garage en 2 ruime kelderruimtes van respectievelijk 20 m2 en 9 m2 met een stahoogte van 2,30 meter. De overige kelderruimte/kruipruimte heeft een stahoogte van 1,60 m2. Deze ruimtes zijn in 2022 na geïsoleerd. De garage is inpandig te bereiken.

Parterre
Ruime entree (11 m2) met garderobe en meterkast. Tevens bevindt zich hier de in 2020 uitgebouwde 2de badkamer (5 m2) met (gasten) toilet, wasbak en douche. Zeer grote woonkamer met een trotse afmeting van 39 m2. In 2020 is een hoogwaardige aanbouw (28 m2) geplaatst met een doorbraak van de keuken (10 m2) wat voor een bijzonder aantrekkelijk geheel zorgt met een magnifiek tuincontact en daglicht toetreding. De aanbouw, die dienst doet als eetkamer, heeft tevens een kleine lichtstraat. Zowel de lichtstraat als de grote raampartij zijn (elektrisch) te verduisteren middels screens en alu jaloezie├źn. Ook de keuken is in 2020 nieuw geplaatst en is voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur.

Via de keuken wordt de bijkeuken (5 m2) met kastenwanden bereikt. Achtergelegen bevindt zich een zeer ruime berging (12 m2) met wasmachine aansluiting en Cv installatie.

De op het zuidoosten gelegen tuin is geheel omheind en tevens via het zijpad langs het pand bereikbaar. De tuin is voorzien van een tuinhuis.

Eerste verdieping
De Overloop (6 m2) dient als verdeelsleutel naar de 4 slaapkamers van respectievelijk 20 m2, 12m, 11 m2 en 10 m2. De in 2015 gerenoveerde badkamer (7 m2) is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Ruime bergzolder (bereikbaar middels Vlizotrap) over de gehele verdieping.

Bijzonderheden:
- Badkamer renovatie 2de verdieping in 2015
- Zonnepanelen zijn in 2018 geplaatst (3,5 KWh)
- Nieuwe badkamer begane grond 2021
- Realisatie aanbouw en nieuwe keuken in 2021
- Nieuwe massief eikenvloer in de woonkamer in 2021
- Spouwmuurisolatie en kelder (woonkamervloer) isolatie in 2022
- Recent vernieuwde alarminstallatie.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK