AKEN Ronheider Berg 232 

Indeling

Op slechts enkele minuten van het stadscentrum of de universiteit, campus en Klinikum vindt u hier in het zuidelijke district van Aken een onvergelijkbaar mooie woonomgeving voor uw nieuwe woning. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit villa-achtige eengezinswoningen.

Het perceel is gelegen binnen een wettelijk bindend ontwikkelingsplan (B 631) met de volgende bepalingen:
- Open ontwerp
- GRZ 0,25
- GFZ 0,5
- Dakhelling minder dan 30 graden (ook plat dak)
- 1 volledige verdieping + uitgebouwde zolder of verspringende verdieping

Tegelijkertijd is het bouwbesluit A 174 van toepassing, dat verdichting van de Zuidwijk al jaren verhindert. Daarom moet een perceel minimaal 1.000 m² groot zijn voor het verkrijgen van een bouwvergunning.

De totale perceelgrote bedraagt 2.233 m2. En kan opgesplitst worden in 2 kavels (van minimaal 1.000 m2).

De individualiteit begint bij de planning. Daarom werken wij onafhankelijk samen met Akense “H+H Architekten Ingenieure GmbH” (https://www.hh-ai.de).

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK