AKEN Heidweg 

Indeling

Een dusdanige hoogwaardige en smaakvolle Villa in Aken - Zuid mag gerust een zeldenheid genoemd worden. In aanbod dat u niet vaak zult zien. Daarbij een zeer rustige ligging met uitzicht op het, niet bebouwbare, bosrijke gebied.

De entree is geheel uitgevoerd in Carrara-marmer. De grote woon-eetkamer (met open haard) beslaat nagenoeg de gehele begane grond.

De open keuken is af te sluiten met een paneeldeur en past zich zo aan verschillende woonsituaties aan. Vanaf hier heeft u ook via het terras toegang tot de beschutte tuin.

Alle kamers hebben hoogwaardige parketvloeren. Aan de eetkamer grenzen de keuken en een bijkeuken (eventueel een kleine keuken).

Op de bovenverdieping van de villa bevinden zich de drie slaapkamers met slim ontworpen kleedkamers en een elegante badkamer die in 2014 gemoderniseerd is. Een tweede badkamer, eveneens gemoderniseerd in 2014, wordt momenteel gebruikt als kinderbad.

In de kelder van het huis werd een sport- en fitnessruimte ingericht. De overige ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt als gastenverblijf.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK