VAALS Huub Hermansstraat 3

Indeling

Inleiding:

In een zeer geliefde woonwijk van Vaals ligt dit in 2015 gerenoveerde vrijstaande woonhuis met een prachtig uitzicht over Vaals. 4 slaapkamers, 2 badkamers, homeoffice, grote hobbyruimte en inpandige garage zijn enkele aantrekkelijke kernbegrippen. Dit alles in een rustige en verkeersluwe doodlopende straat

Indeling:


Parterre achterzijde / souterrain

3 slaapkamers van respectievelijk 19 m2, 15 m2 en 8 m2. Geheel gerenoveerde badkamer (8 m2) met douche, ligbad, dubbele wastafel en een separaat toilet. Daarnaast een gigantische hobbyruimte annex gastenkamer van ruim 41 m2. Met een minimale inspanning en middelen kan hier een daglicht toetreding gerealiseerd worden waardoor er van een 4de slaapkamer op deze verdieping gesproken kan worden.

Parterre voorzijde

Ruime entree met garderobe en gastentoilet. Daarop volgt een speelse semi-open leefruimte van ruim 71 m2 met veel glas, daglichttoetreding en prachtig uitzicht over Vaals en de Sneeuwberg. De woon-eetkamer kent een trotse afmeting van 40 m2. De ruime keuken (31 m2) is voorzien van 2 kookeilanden en mooie inbouwkasten en de gebruikelijke keukenapparatuur.
Aansluitend vinden we de bijkeuken voor extra voorraadopslag, wasmachineaansluiting en doorgang tot de inpandige garage.

Eerste verdieping

Royale hoofdslaapkamer (30 m2) met plaats voor een ruime inbouwkast. De grote dakkapel biedt een panoramisch uitzicht. Dat uitzicht vinden we terug in het aangrenzende home-office ( 10 m2). Uiteraard is de bestemming naar gelieve te kiezen waarbij een fitnesruimte, grote inloopkast enkele voorbeelden zijn. De kleine, doch licht gedateerde, badkamer (2,5 m2) is voorzien van douche en wasbak. Achterliggend vinden we een berging (7 m2) met Cv ketel (eigendom)

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK