VAALS Maastrichterlaan 45

Indeling

Inleiding:
In het centrum van Vaals licht dit statige beleggingspand met 3 woningen en 1 commerciële ruimte.

Indeling:

Parterre: Commerciële ruimte van circa 100 m2.

Eerste verdieping: Ruime appartement van circa 110 m2 : Ruime hal (13 m2) met separaat gastentoilet. Trotse woonkamer van 41,6 m2. Het appartement op de eerste verdieping kent nog de authentieke en hoge deuren die de mogelijkheid bieden om de woonkamer te splitsen. Twee ruime slaapkamers van 14,6 en 13,5 m2. Ruime leefkeuken ( 12 m2) met aansluitende de badkamer (12,7 m2) met wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping: Het tweede appartement is nagenoeg identiek aan het appartement op de eerste verdieping.

Derde verdieping en vierde verdieping: Ruim appartement van circa 100 m2 met groot dakterras. Dit appartement bevindt zich in een nog volledig te renoveren staat en is momenteel niet bewoonbaar.

Het pand is via de achterzijde bereikbaar en beschikt over 3 parkeerplaatsen. Door een herinrichting van het achter terrein kunnen hier ook minimaal 5 parkeerplaatsen gerealiseerd worden.

De huidige jaarlijkse huuropbrengst bedraagt momenteel € 34.000,-. Na renovatie van het bovenste appartement is een jaarhuur realiseerbaar van € 45.000,-.


Enkele bijzonderheden:
- De bovenste woning dient in zijn geheel gerenoveerd te worden waarbij ook het dak aandacht verdient. U dient rekening te houden met een nog resterende investering (ruwe schatting) van circa € 190.000,-.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK