VAALS Groenzandweg 75

Indeling

Inleiding:
In de recentelijk afgebouwde nieuwbouwbuurt Valliverte, op een bijzonder goede en aantrekkelijke ligging gelegen, mogen wij u dat prachtige woonhuis te koop aanbieden. Uiteraard met garage, 3 slaapkamers, ruime badkamer, rolluiken, airco, pelletkachel etc. Wij horen graag wanneer het u schikt.....


Indeling:

Parterre
Entree met gastentoilet en opentrap naar de eerste verdieping. Halfopen keuken met alle gebruikelijke keukenapparatuur. De keuken geniet zicht op de tegenovergelegen vrijstaande villa's. In L vorm volgt de woon- eetkamer van 32 m2.

Ruime (6,46 x 3,10) en betegelde garage met elektrische sectionaalpoort. Tevens de mogelijkheid voor het aansluiten van de wasmachine en droger. De garage is ook inpandig en via de achtertuin bereikbaar.


Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de technische ruimte waar de WTW en CV ketel tactisch geplaatst zijn. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers, ieder ruim 10 m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde biedt 13 m2 aan slaapgenot. De badkamer (2,00 x 2,50) is voorzien van een douche, toilet en wastafel.


Tuin
De achtertuin is smaakvol en onderhoudsvriendelijk aangelegd.


Enkele bijzonderheden:
- De parterre is voorzien van een massief eikenhouten vloer. De eerste verdieping kent een hoogwaardige laminaatvloer.
- De woning is voorzien van een WTW installatie en airco.
- Naast de reguliere CV installatie wordt het pand ook verwarmd over de nieuwwaardige pelletkachel.
- Alle slaapkamerramen zijn voorzien van rolluiken.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK