VAALS Groenzandweg 87

Indeling

- Helaas zijn geen bezichtigingen meer mogelijk -


Inleiding:
Nog geen 4 jaar oud waardoor dit prachtige woonhuis zeker de titel "praktisch nieuw" mag dragen. Dan ook nog eens op bijzonder goede en aantrekkelijke ligging gelegen. Uiteraard met garage, 2 (met minimale inspanning 3) slaapkamers, extra ruime badkamer, door tuinarchitect aangelegde tuin, zonweringen etc. Wij horen graag wanneer het u schikt.....


Indeling:

Parterre
Entree met gastentoilet en opentrap naar de eerste verdieping. Halfopen keuken (12,5 m2 en inderdaad, ook zo goed als nieuw) met alle gebruikelijke keukenapparatuur. De keuken geniet zicht op de tegenovergelegen vrijstaande villa's. In L vorm volgt de woon- eetkamer van 27 m2.

Ruime (6,46 x 2,90) garage met elektrische sectionaalpoort. Tevens de mogelijkheid voor het aansluiten van de wasmachine en droger. De garage is ook inpandig en via de achtertuin bereikbaar.


Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de technische ruimte waar de WTW en CV ketel tactisch geplaatst zijn. Aan de achterzijde bevindt zich de zeer ruime slaapkamer van 20 m2. Deze is met minimale inspanning op te delen in 2 slaapkamers, mocht die behoefte aanwezig zijn. De slaapkamer aan de voorzijde (met inbouwkasten) mag zich 12,5 m2 groot noemen.

De badkamer is bewust iets ruimer uitgevoerd dan de "standaard bouw". Zoals u kunt zien is ook de afwerking van de badkamer naar een hoger niveau getild. Iets dat in de gehele woning doorgetrokken is.


Tuin
De achtertuin is door een tuinarchitect aangelegd. Dat is ook terug te zien (met name in de zomer) in de optimale privacy en maximale gebruiksoppervlakte. De voortuin en oprit zijn smaakvol en praktisch beklinkerd.


Enkele bijzonderheden:
- De parterre is voorzien van een massief eikenhouten vloer. De eerste verdieping kent een zeer praktische PVC vloer die moeilijk van een houten parket te onderscheiden is.
- De woning is voorzien van een WTW installatie.
- Aan alle ramen aan de achterzijde bevinden zich elektrische screens.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK