VAALS von Clermontplein 14

Indeling

- HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM BEZICHTIGINGEN TE PLANNEN -

Inleiding:
Verstopt; midden in het centrum en grenzend aan de groene(centrum) long van Vaals. Wat een prachtige ligging. Eigen parkeerplaats pal voor de deur. Charmante patio en tevens een ruim dakterras.

Indeling:

Parterre
Entree met garderobe, meterkast en gastentoilet (3 m2). Ruime woonkamer (27 m2) met halopenverbinding naar de leefkeuken (9m2). Middels een royale schuifpui wordt toegang verkregen tot de patio (12 m2) met gemetselde buitenberging.

Eerste verdieping
Via de overloop wordt het ruime dakterras (10m2) met zicht op het groen, bereikt. Hoofdslaapkamer (16 m2) met inbouwgaderobekasten. Badkamer (4,5m2) met douche toilet en wastafel (2004).

Tweede verdieping
2de slaapkamer (15 m2). Was- / Cv-ruimte (4,5 m2) en een kleine bergzolder (2,5 m2)


Enkele bijzonderheden:
- Zeer bijzonder aantrekkelijke ligging aan het mooiste plein van Vaals.
- Royale parkeerplaats op eigen terrein

- HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM BEZICHTIGINGEN TE PLANNEN -


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK