VAALS Bloemendalstraat 11

Indeling

-Met de wetenschap dat dit een bijzonder geliefd object is, zeker in de huidige onroerendgoedmarkt, verzoeken wij u vriendelijk om bezichtigingsaanvragen en eventuele andere vragen per mail te versturen. Vermeld u kort wanneer een bezichtiging u het beste zou schikken, gedurende week 42 (vanaf 18 oktober). -Inleiding:
Op een unieke plek aan de rand van het historisch centrum van Vaals ligt deze, nog verder af te bouwen, stadswoning. Mooi perceel en een bijzonder aantrekkelijke woonoppervlakte. Ook de dubbele garage ontbreekt niet.

Indeling:
Het pand is reeds geheel gesloopt en deels opnieuw opgebouwd waarbij een nieuw dak en kozijnen voor de wind- en waterdichtheid zorgen. Hierdoor is de indeling van het pand nog nagenoeg vrij indeelbaar. De architect heeft echter al een zeer aantrekkelijke indeling ontworpen die we u graag laten toekomen c.q. overhandigen. Een unieke kans om elk facet geheel naar eigen smaak en behoefte af te bouwen

Iets verderop gelegen op het "woonerf" ligt de dubbele garage. De achtertuin is tevens van de straatzijde bereikbaar.

Werkelijk prachtige en unieke (groene) ligging.

- Met de wetenschap dat dit een bijzonder geliefd object is, zeker in de huidige onroerendgoedmarkt, verzoeken wij u vriendelijk om bezichtigingsaanvragen en eventuele andere vragen per mail te versturen. Vermeld u kort wanneer een bezichtiging u het beste zou schikken, gedurende week 42 (Vanaf 18 oktober).-Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK