VAALS Akenerstraat 27

Indeling

Inleiding:
In het hartje van het historisch centrum van Vaals mogen wij u dit prachtige, in zijn geheel hoogwaardig gerenoveerde, pand aanbieden. Zeer ruime kamers, 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, garage, binnenhof en royaal dakterras.

Indeling:

Parterre
Statige en bijzonder ruime entree met eveneens ruime garderobe, mooi ingebouwde meterkast, stalen trappenhuis en toegang tot de garage.

Achtergelegen kamer (22 m2) grenzend aan de binnenhof met toegang tot gastentoilet en pissoir en naastgelegen wasruimte. De ruime kamer is kan vele doelen dienen: Logeerkamer, Bureau, praktijkruimte etc.

De garage is voorzien van vloerverwarming, betegeld, stroom en (warm) water.

De achtergelegen Patio creëert een mediterraan gevoel en geeft volledige privacy. De Patio is tevens via een "recht van gebruik van weg" vanaf de straatzijde bereikbaar.


Eerste verdieping
Middels de gesloten (door glas) overloop wordt een zee van ruimte (67 m2) en licht bereikt waarin de open keuken (11 m2), eetkamer (19m2) en woonkamer (36 m2) zich bevindt.

Tweede verdieping
Middels de overloop toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 23,5 m2, 17,5 m2 en 9 m2. Royale badkamer met ligbad, wastafel, toilet en douche.

Derde verdieping
Zeer ruime slaapkamer (36 m2) met toegang tot het groot dakterras (11 m2) met een prachtig uitzicht.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is circa 20 jaar geleden in zijn geheel nieuw opgebouwd. Ieder facet van het pand is toentertijd vernieuwd.
- Het volledige pand is van vloerwarming voorzien en goed geïsoleerd.
- Het pand kent een zeer hoog afwerkingsniveau met oog voor techniek en detail.
- Houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Alle gevels van het pand zijn opnieuw gevoegd, gestuukt en/of van zink voorzien.Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK