VAALS Viergrenzenweg 210

Indeling

- ER ZIJN HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER MOGELIJK-


Inleiding:
Ruim appartement gesitueerd op de 10de verdieping van het appartementencomplex "Bellevue". Het uitzicht dat dit appartement biedt maakt de naam "Bellevue" meer dan waar. Prachtig! Gelegen aan de rand van het bos, op korte afstand van het centrum en nabij het natuurgebied 'Drielandenpunt' te Vaals.

Indeling:

Souterrain
2 keer een bergruimte van 1.50 x 2.65.

Parterre
2 eigen parkeerplaatsen

Tiende verdieping
Via de ruime hal ( (1.80 x 1.40) wordt de woonkamer / eetkamer met openkeuken (27m2) voorzien van 4 pits elektra kookplaat, oven, wasemkap, spoelunit en koelkast bereikt. De woon / eetkamerkamer biedt toegang tot het balkon met magnifiek uitzicht over Vaals, Vijlen en Aken. Het Balkon loopt over de volledige breedte van het appartement door.

Vanuit de hal wordt tevens het gastentoilet, wasruimte ( 5 m2) bereikt.

Dan volgt er een ruime kamer van 18 m2 die als 2de slaapkamer of ruime woon- / TV-kamer gebruikt kan worden. Ook hier wederom toegang tot het balkon.
Aansluitend de ruime slaapkamer (19 m2) met Badkamer en suite (8 m2).


- ER ZIJN HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER MOGELIJK-
Bijzonderheden:

- Het appartement bestaat uit een samenvoeging van 2 appartementen (huisnummer 210 en 208). Derhalve ook:
- 2 eigen parkeerplaatsen op afgesloten parkeerterrein
- 2 ruime bergingen in het souterrain
- Magnifiek uitzicht vanaf groot balkon
- Kosten VVE: € 307,- (inclusief waterverbruik en voorschot gas)


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK