VAALS Landweg 13

Indeling

Inleiding:
In de wellicht meest geliefde buurt van Vaals ligt deze, in vele opzichten, prachtige Villa. Een ongekende, bijzondere en spannende architectuur en bouwwijze. Alle ingrediënten om riant te wonen zijn aanwezig. Tevens behoort dubbele bewoning tot de mogelijkheden.

Indeling:

Parterre tuinzijde
De in 2021 gerealiseerde aanbouw zorgt voor een nagenoeg vrijelijk in te delen woonoppervlakte van 110 m2 naast de reeds bestaande bergingen en technische ruimte ter grote van 33 m2.

Realisatie van 2 grote slaapkamers en Wellness behoort zeker tot de mogelijkheden. Separate bewoning, Bureau, Bed and Breakfast eveneens.

De aanbouw heeft de zeer aangename bijkomstigheid dat het bovengelegen terras gigantische geworden is. Door de zeer sterke staalconstructie is het plaatsen van een jacuzzi niet ondenkbaar.

Parterre straatzijde
Entree met garderobe (10 m2) en toegang tot gastentoilet en garage. Naast de garage (6.50 x 3.50) biedt de oprit biedt met gemak de parkeermogelijkheid voor 2 auto’s.

Open woon- eetkamer (50 m2) waarin het opentrappenhuis verwerkt is. De keuken (8 m2) is van alle gebruikelijke keukenapparatuur voorzien. Zoals reeds voorheen omschreven toegang tot het gigantische dakterras.

Eerste verdieping
Ruime overloop (17,5 m2). Bi de overloop bestaat de mogelijkheid om met minimale inspanning een 3de slaapkamer te realiseren. De 2 bestaande slaapkamers zijn respectievelijk 18,5 m2 en 17 m2 groot. De badkamer (7 m2) is voorzien van ligbad, wastafel en toilet.


Enkele bijzonderheden:
- De in ruwbouw verkerende verdieping biedt ongekende mogelijkheden.
- Totale woonoppervlakte 265 m2.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK