VAALS Koperstraat 38

Indeling

- Bij interesse graag een gemotiveerde email met enkele voor u passende afspraakvoorstellen vanaf week 16. -


Inleiding:
In de mooie Koperstraat, typerend voor het historisch centrum, ligt dit zeer ruime stadsherenhuis met een zee aan ruimte, gigantische tuin, mogelijkheid tot dubbele bewoning en praktijk aan huis. De indeling is dusdanig divers dat eigenbewoning in combinatie met een Bed en Breakfast zeker ook tot de mogelijkheden behoort.

Indeling:

Kelder
Het gehele pand is nagenoeg geheel onderkelderd met een mooie stahoogte en gewelven. De kelder is inpandig bereikbaar en onderverdeeld in verschillende compartimenten.

Parterre
Statige entree met tochtportaal. Aan de rechterkant bevindt zich een praktijkruimte van 30 m2. Links van de entree een gelijke vloeroppervlakte die verdeeld is in wachtkamer / toilet met douche en een aparte kamer van circa 14 m2. Deze ruimtes kunnen uiteraard iedere gewenste bestemming krijgen waartoe kantoor aan huis, toeristische overnachtingsmogelijkheden en atelier zeker behoren.

Aan het einde van de ruime gang bevindt zich tevens het tuintoilet en de ingang naar de kelder.

Eerste verdieping
Middels de overloop wordt toegang verkregen tot de keuken (13 m2) die toegang biedt tot het ruime terras. Het terras biedt een prachtige uitzicht op de zeer ruime tuin die duidelijk maakt dat de achterzijde van het pand zich in een kleine groene long midden in het centrum van Vaals bevindt. Saillant detail is dat een mooi zicht op beide kerken aanwezig is. Via de halfopen keuken wordt de eetkamer (15 m2) bereikt waarin tevens een trap geplaatst is naar de woonkamer op de 2de verdieping (ook bereikbaar via de centrale trappenhal). Via de eetkamer wordt de badkamer (8 m2) bereikt die tevens dienst doet als doorgang naar de 2 slaapkamers van ieder 13 m2.

Tweede verdieping
Via de overloop toegang tot wederom een ruime slaapkamer (13 m2) welke toegang geeft tot de gigantische woonkamer (50 m2) die tevens middels de hiervoor omschreven trap uit de eetkamer bereikbaar is. Deze speelse indeling zorgt voor de vele gebruiksmogelijkheden van het pand. De woonkamer is voorzien van een grote Tegelkachel en grenen parket.

Derde verdieping
Deze verdieping kan gemakkelijk fungeren als aparte woonunit (geen apart huisnummer) maar ook betrokken worden bij het geheel. Een ruime woon-/eetkamer met (nieuwe / 2020) open keuken (26 m2). Ruime badkamer (10 m2) voorzien van toilet, wastafel, douche en ligbad. Twee ruime (13 m2) slaapkamers. De gehele verdieping kenmerkt zich door verschillende vides wat enorm bijdraagt aan de gezelligheid van de ruimtes

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is rondom voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen.
- Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud. Veel zaken zijn met de jaren vernieuwd of aangepast.
- in verschillende ruimtes zijn aansluitmogelijkheden voor een keuken.
- het pand is door de jaren heen goed onderhouden en daar waar nodig verbeterd.


- Bij interesse graag een gemotiveerde email met enkele voor u passende afspraakvoorstellen vanaf week 16. -Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK