VAALS Tentstraat 58A

Indeling

Inleiding:
Vrijstaande Villa op aantrekkelijke ligging. De Villa is in 2021 afgebouwd en is klaar om door de nieuwe eigenaar afgewerkt te worden.

Indeling:

Parterre straatzijde
Zeer statige oprit met plaats voor 2 tot 3 auto's. Eveneens een zeer ruime inpandige garage ( 9.45 x 4.00) die ruimte biedt aan 2 auto's. Toch liever meer woonruimte? Hier is door de bouwheer goed over nagedacht. De garage is met minimale inspanning te veranderen in een praktijkruimte, grote (4de) slaapkamer of welke wensbare woonbestemming dan ook. Het principe akkoord van de gemeente ligt klaar.

Statige entree met aan de rechterkant een slaapkamer met eigen badkamer (samen 16,5 m2). Achtergelegen een ruime berging (9 m2) en technische ruimte (3,5 m2).

Parterre tuinzijde
Gigantische open woonruimte van 65 m2 met een plafondhoogte 3,65 meter die onder te verdelen is in woonkamer, eetkamer en openkeuken waarbij een luxe Loft gevoel onvermijdelijk is. Vanuit de voorzijde een prachtig zicht op de "Sneeuwberg". De achterzijde biedt middels de schuifpui toegang tot het overdekte terras en tuin.

Aan de linkerzijde bevindt zich de 2de vleugel die de slaapkamers en badkamer herbergt. De gang (7 m2) is de verdeelsleutel naar alle ruimtes. De achtergelegen slaapkamer(21,5 m2) geeft eveneens toegang middels een schuifpui naar de tuin en het terras. Ruime badkamer (9 m2) en separaat toilet. Berging (4,65 m2). De 3de slaapkamer (16 m2) bevindt zich aan de voorzijde.


Enkele bijzonderheden:
- Het pand is voorzien van een luchtwarmtepomp van 8,5 KwH.
- Alle ruimtes in het pand (ook de garage!) is voorzien van vloerverwarming. Alle ruimtes zijn van een eigen thermostaat voorzien.
- Op het dak zijn 14 zonnepanelen geplaats met een Wattpiek van 310 KwH. Een gezamenlijk vermogen van 4.340 KwH.Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK