VAALS von Clermontplein 46

Indeling

- Bij interesse graag een gemotiveerde email met enkele voor u passende afspraakvoorstellen vanaf week 10. -


Inleiding:
Een in 2017 totaal gerenoveerd monument midden in het kloppend hart van het historisch centrum van Vaals. Bij de renovatie zijn kosten nog moeite gespaard. Als kers op de taart 2 eigen parkeerplaatsen met buitenberging.

Indeling:


Parterre
De entree (met prachtige betontegels) is voorzien van inbouwkasten (garderobe en berging) en toilet. De stalen schuifdeur geeft zowel fysiek als optisch toegang tot de, in alle seizoenen, met licht overgoten eetkamer.

De enorme pui kan tijdens de aankomende warme dagen volledig opengevouwen worden waardoor het terras en tuin het verlengde van het woongedeelte wordt. Aansluitend, open doch intiem, bevindt zich de woonkamer met prachtige showkachel. Eveneens prachtige decente leefkeuken met naadloos passend kookeiland. De kleine vide boven de eettafel is het saillante detail wat wederkerend is in het gehele pand.

Via de stadstuin worden de 2 eigen parkeerplaatsen en buitenberging bereikt. Middels de elektrische poort van het naastgelegen "Verves" wordt toegang verkregen van deze "achterom".

Eerste verdieping
De overloop doet dienst als verdeelsleutel naar de 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 11 m2, 14,5 m2 en 15 m2. De badkamer van 9 m2 biedt plaats aan een ruime dubbele wastafel, douche toilet en bad. Midden in het pand bevindt zich op decente wijze de wasruimte van 4 m2 die tevens dienst doet als CV ruimte.

Tweede verdieping
Ruime "ouderverdieping" met ruime slaapkamer (15 m2) eigen badkamer (5 m2) en kleedruimte (9 m2). Vanuit de slaapkamer kan via de zeer eigentijdse dakkapel zicht verkregen worden over de verassende achtergelegen groene long en de aangrenzende prachtige bebouwing.

Enkele bijzonderheden:
- in 2017 is het pand in zijn geheel gerenoveerd en compleet opnieuw opgebouwd van binnen. Om u een beter gevoel te geven wat dat precies inhoud een korte opsomming van alle vernieuwde zaken:
- Volledig nieuwe CV installatie met ketel en radiatoren
- Volledig nieuwe elektra installatie met groepenkast
- Alle overige leidingen (gas en water) en afvoeren zijn nieuw
- Grotendeels (behalve voorzijde) zijn alle ramen en dakramen vernieuwd
- Nieuwe badkamers en toiletten
- het gehele trappenhuis met trappen (massief eikenhout)
- Nieuwe vloeren / stuukwerk / inbouwverlichting / dakkapel / plafonds / isolatie etc......

- Het pand is rondom voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen. Dakkapel is voorzien van een aluminium kozijn.
- Het pand verkeert in een perfect staat van onderhoud.
- In nagenoeg het gehele pand is een prachtige doorlopende eikenhouten parketvloer terug te vinden.


- Bij interesse graag een gemotiveerde email met enkele voor u passende afspraakvoorstellen vanaf week 10. -Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK