VAALS Wolfhaag 31

Indeling

Inleiding:

In de bijzonder geliefde Wolfhaag ligt dit prachtige landhuis met een geweldige tuin/park van ruim 4.000 m2. Bijzonder ruime woonoppervlakte, 3 tot 4 slaapkamers, riante woonkamer en garage. Dit alles in een van de mooiste stiltegebieden van Limburg.

Indeling:

Souterrain
Hal met provisiekelder (13 m2). Ruime Hobby ruimte (30 m2) met sauna. CV - wasruimte (11 m2).
Riante (in 1997 aangebouwde) tuinkamer met eigen badkamer (Douche, toilet en wastafel) van 24 m2. De tuinkamer doet momenteel dienst als logeerkamer maar leent zich uiteraard voor verschillende doeleinden.

Parterre
Hal (14 m2) met gastentoilet, garderobe en meterkast. Ruime keuken (12 m2 / van alle gebruikelijke apparatuur voorzien).

De woonkamer (29 m2) is het hart van het woonhuis waaromheen de eetkamer (21m2), zithoek (20 m2) en uitbouw (27 m2) middels openverbindingen op aan sluiten. Dit alles zorgt voor een bijzonder ruimtelijke ervaring van bijna 100m2.

De uitbouw is in 1997 gerealiseerd. De grote raampartij zorgt voor een bijzonder goed zicht op het eigen privé park.

Garage
Zeer ruime (6 x 3,20) garage met elektrische poort. Voor de garage is een brede oprit die plaats bied aan 3 tot 4 auto's.

Eerste verdieping
Overloop (9m2) met toegang tot de slaapkamers, dakterras en badkamer (9 m2). De badkamer is voorzien van bad, douche dubbele wastafel, toilet en bidet. De achtergelegen slaapkamer kent een afmeting van 23 m2. De slaapkamer aan de voorzijde is momenteel 33 m2 groot. Van origine waren dit 2 (ruime) slaapkamers die middels minimale inspanning ook weer terug te brengen zijn.

Tuin / park
Het gehele pand is omgeven door tuinen, groen, terrassen en uitzicht. Aan het einde van het landgoed bevindt zich een beekloop met achtergelegen weilanden waar de hooglanders in alle rust in het stiltegebied grazen. Dit bijzonder geheel kan maar op 1 manier ervaren worden: door te bezichtigen.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK