VAALS Bergstraat 4

Indeling

Inleiding:
Bijzonder aantrekkelijke en charmante Stadswoning, met garage, midden in het historisch stadscentrum van Vaals. Een ruime 150 m2 en 4 slaapkamers. De ruimtes op de begane grond bieden legio mogelijkheden.


Indeling:

Kelder
Provisiekelder (5,80 x 4,20) met ruime stahoogte, bereikbaar via de gang.

Parterre
Voormalige winkelruimte met eigen ingang. Op te delen in 2 ruimtes van 18 m2 en 12 m2. De mogelijkheden, zoals winkel, kantoor, praktijkruimte, hobbyruimte, slaapkamers,..... zijn eindeloos. Tussen beide ruimtes bevindt zich de statige, gerenoveerde entree met doorgang naar de bijzonder ruime garage van 3,40 meter x 9,10 meter. Een garage in het historisch centrum van Vaals is een bijzonderheid te noemen.

Eerste verdieping
Deze verdieping is in zijn geheel in 2000 gerenoveerd. De massief eikenhouten vloer, ornamenten, hoge ramen en de plafondhoogte van 3,10 meter geven het geheel een bijzonder statig voorkomen.

Een ruime overloop (9 m2) met toegang tot de slaapkamer (16 m2). De woon- (18 m2) en eetkamer (10 m2) staan in open verbinding met elkaar. De keuken *(5 m2) is voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur. Aansluitend is de kleine badkamer (3 m2) met douch en wastafel. Via de overloop wordt tevens het gastentoilet bereikt.

Tweede verdieping
Overloop (9 m2) met toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 17 m2, 11 m2 en 10 m2. Daarnaast nog een separate stookruimte met eigen HR-ketel.

Via de 2de verdieping is de kleine vliering bereikbaar.


Enkele bijzonderheden:
- De originele houten kozijnen (met enkele beglazing) zijn nog aanwezig. Vervanging door dubbele beglazing is mogelijk.
- De tweede verdieping, vliering en dak dient gerenoveerd te worden.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK