VAALS Oude Akerweg 12A

Indeling

Inleiding:
Prachtige boerderijwoning op een magnifieke landelijke ligging met het centrum van Vaals op loopafstand. Een eigen beekloop voor de deur. De superlatieven van het pand wordt uitgedrukt in de zeer ruime oppervlaktes van nagenoeg iedere woonruimte wat dan ook resulteert in een trotse 291 m2 aan woonoppervlakte en een totale gebruiksoppervlakte van 553 m2 en eigen paardenstallen. Dubbele garage en geweldige uitbouwmogelijkheden voor legio gebruiksdoelstellingen. Kan het mooier? Nauwelijks....

Indeling:

Parterre
Middels de oploop langs de beek, alwaar zich nog een klein terras bevindt, wordt de ruime entree, met garderobe, (10,5 m2) bereikt. De keuken (21 m2) is in 2018 nieuw geplaatst. Buiten de gebruikelijke keukenapparatuur ontbreekt uiteraard ook niet de vaatwasser, inductiekookplaat, combioven en separate oven. Daarnaast een extra grote koelkast.

De eetkamer (18 m2) heeft een open structuur de de gigantische woonkamer van 51 m2. Middels de grote schuifpui en de 2de hal wordt de achterom bereikt. In deze hal bevindt zich tevens het gastentoilet en ruime berging.

Aan de voorzijde van het pand wordt toegang verkregen middels de dubbele sectionale poort naar de garage (9,40 x 5,20). De achtergelegen 4 paardenstallen kenmerken zich door dezelfde afmeting als de garage. De paardenstallen kunnen overigens op eenvoudige wijze een andere gebruiksdoelstelling toegewezen krijgen waarbij o.a. bewoning zeker tot de mogelijkheden behoort. Boven de garage en paardenstallen bevindt zich nog een hele mooie gebruiksoppervlakte van 161 m2 met een nokhoogte van 5 meter. Ook hier is zonder al te veel fantasie de prachtigste gebruiksmogelijkheden aan toe te dichten waarbij een ruime B&B voor de hand ligt.

Eerste verdieping
De ruime afmetingen zetten zich ook op deze verdieping voort waarbij de overloop van 24 m2 geen uitzondering vormt. De overloop doet dienst als verdeelsleutel voor de 3 slaapkamers van respectievelijk 20 m2, 21 m2 en 29 m2. Ook de badkamer is met zijn 15 m2 alles behalve klein te noemen.

Op deze verdieping vinden we tevens de was / Cv-ruimte (6 m2) terug.

Tweede verdieping
De 4de slaapkamer is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een vloeroppervlakte van 46 m2 (woonoppervlakte 30 m2) en een nokhoogte van 3,85 meter. Middels een mettalstud wand is er nog een naastgelegen bergruimte (22 m2 / 15 m2) welke ook gemakkelijk als "walk in closet"te gebruiken is.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is in zijn geheel met kunststofkozijnen met dubbelbeglazing uitgevoerd.
- het pand is door de jaren heen in zijn geheel gerenoveerd.
- Door de 47 zonnepanelen op het dak (12.000 KWh per jaar) bedragen de energielasten van het pand, bij een bewoning door 5 gezinsleden, slechts € 120,- per maand.
- Het gehele dak boven het woongedeelte is vernieuwd en voorzien van Unidek platen als isolatie.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK