LEMIERS Lemiers-Rijksweg 40

Indeling

Inleiding:

Aan de rijksweg in Lemiers ligt dit statige hoekpand met bijzonder veel mogelijkheden. De 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens zijn samen veel woonruimtes die je zelden in 1 pand tegenkomt. De woonoppervlakte van 189 m2 is dan ook bijzonder goed benut. Een royale gastenverdieping, kinderen die zelfstandig wonen en zelfs een bed en breakfast is allemaal probleemloos mogelijk.

Indeling:

Kelder
Kleine provisiekelder bereikbaar via de gang.

Parterre
Entree en toegang tot de keuken (7,5 m2) en studeerkamer (13 m2). De keuken, met alle gebruikelijke keukenapparatuur, heeft een open verbinding met de woon-eetkamer (voorzien van vloerverwarming) met een gezamenlijke afmeting van een trotse 45 m2. De grote pui biedt een mooi uitzicht op het nieuw aangelegde terras en tuin. De "solatube" zorgt ook voor voldoende daglicht in het achterste gedeeld van de aanbouw. Op ingenieuze wijze is ook het toilet hier geplaatst.
Ruime en diepe tuin met mooi terras. Tevens een mooi gemetseld tuinhuis ter beschikking.

Eerste verdieping
3 ruime slaapkamers van respectievelijk 9 m2, 13 m2 en 14 m2. De badkamer (9,5 m2) is voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Deze verdieping is in principe een opzichzelfstaand appartement met eigen keuken (4,5 m2), woon- eetkamer (25 m2) en 2 slaapkamers van ieder 10 m2. Ook de eigen badkamer (4 m2), met douche, toilet en wastafel ontbreekt hier niet. Deze verdieping biedt natuurlijk legio mogelijkheden.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is grotendeels met kunststofkozijnen met dubbelbeglazing uitgevoerd.
- Aan de achterkant van het pand bevinden zich voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Via de royale brandgang is de tuin te bereiken.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK