HEERLEN Pleijweg 29

Indeling

Inleiding:
In het geliefde en bijna landelijke Palemig, ligt deze aantrekkelijke twee-onder-een-kap-woning welke met minimale inspanning geheel naar eigen smaak op te waarderen is.


Indeling:

Souterrain / garage
Zeer ruime garage van nagenoeg 25 m2 (3,60 x 7,05). De garage heeft tevens een uitgang naar de het tuinniveau. Daarnaast bevinden zich nog 2 kelderruimtes van ieder 6 m2 zich op deze verdieping.

Parterre
Entree (6 m2) met garderobe en gastentoilet. Ruime woon-eetkamer met een trotse 33 m2. Het geheel is voorzien van een parketvloer. Midden in de woonkamer bevindt zich de openhaard.

De keuken (7 m2) biedt zicht op en toegang naar de zeer grote tuin.

Eerste verdieping
De overloop (3 m2) dient als verdeelsleutel naar de 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 5,3 m2, 12 m2 en 13 m2 groot. De grootste slaapkamer heeft toegang tot het dakterras. De badkamer (5 m2) is voorzien van toilet, wastafel en ligbad.

Tweede verdieping
Middels de vlizotrap wordt de bergzolder bereikt.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Recente HR-ketel uit 2013


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK