VAALS Gemmenicherweg 21a

Indeling

Inleiding:
Bijzonder goed onderhouden appartementen op de begane grond aan de rand van het centrum van Vaals met een eigen groot terras ter beschikking.

Indeling:
Een appartement met een ruime opzet en hoge plafonds wat het ruimtelijkheidgevoel positief beïnvloed. Het appartement beschikt over een eigen uitgang naar het bijbehorende terras en de gezamenlijk te gebruiken (door 3 appartementen) grote tuin.

Separate woonkamer van circa 18 m2. Grote eetkamer (14,5 m2) met openkeuken (7,5m2). De badkamer (5 m2) is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Tevens bestaat hier de mogelijkheid om in een nis de wasmachine aan te sluiten.

Ruime slaapkamer van circa 17,5 m2.

Bijzonderheden:

Boven op de huur wordt voor gas / water en € 130,- per maand in rekening gebracht.

- U dient rekening te houden met 2 maanden borg.
- GEEN huisdieren.
- Minimale huurperiode betreft 1 jaar.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK