HEERLEN Roggehof 91

Indeling

Inleiding:
Op een bijzonder goed kavel, in de zeer geliefde Roggehof, ligt deze bijzonder goed onderhouden 2 onder 1 kap woning.

Indeling:

Parterre
Entree met garderobe, meterkast en toilet. Ruime woon- eetkamer (32 m2) met half open keuken ( 5 m2). De woonruimtes zijn voorzien van een hoogwaardige massieve eikenhoutenvloer.

Via de keuken wordt de achteringang van de garage en de aantrekkelijk tuin, met verschillende terrassen, bereikt.

Eerste verdieping
De overloop is de verdeelsleutel naar de 3 slaapkamers van respectievelijk 7,8 m2, 9m2 en 13 m2 bereikt. De badkamer (6 m2) is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Prachtige zolder verdieping die momenteel goed als 4de slaapkamer te gebruiken is. Met minimale inspanning en middelen kan deze verdieping nog veel meer gebruiksmogelijkheden krijgen.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is rondom voorzien van rolluiken
- Recente HR-ketel uit 2014


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK