VAALS Parklaan 10

Indeling

Inleiding:
In 2006 geheel gerenoveerde vrijstaande villa op een van de mooiste plekjes in Vaals. De Parklaan 10 geeft het gevoel midden in het Park van Kasteel Bloemendal te liggen. De achterliggende tuin vergroot deze dimensie. Daarbij dienen de 2 badkamers, 4 slaapkamers, kantoor, dubbele garage en 180m2 woongenot niet vergeten te worden. Dit alles op een kavel van een trotse 1.071 m2.

Indeling:

Souterrain en Garage (op straatniveau):
Inpandig bereikbare verwarmde garage 5,74 x 4.00 met elektrisch bedienbare sectionaalpoort (met afstandsbediening), provisiekast 1.53 x 1.70, afsluitbare werkkast 1.53 x 2.22.
Berging 2.62 x 4.77 met lichtkoepel, welke gebruikt kan worden als tweede garage voor een kleine auto. Bijkeuken/wasruimte 5.20 x 2.68 met lichtkoepel, aansluitpunten voor wasmachine, wasdroger en TV, warm en koud water. Het souterrain is geheel voorzien van een plavuizen vloer.

Parterre links:
Entree. Hal met garderobe, meterkast. Vrij hangend toilet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot studie/werkkamer 4.20 x 2.54 met optimale lichtinval en uitzicht op Hotel Kasteel Bloemendal.
Tochtdeur. Eetkamer 3.79 x 2.93 gesitueerd aan de achterzijde van de woning met prachtig uitzicht op de tuin. Moderne keuken 2.78 x 2.58 in U-opstelling, greeploos, voorzien van AEG apparatuur: grote 4-pits inductiekookplaat, heteluchtoven, RVS afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken uitzicht op de kruidentuin aan de zijkant van de woning. De parterre links is (behalve de studie) voorzien van een plavuizen vloer.

Parterre rechts:
Tussenhal met plavuizen vloer met deur naar de tuin.
Woonkamer 7.48 x 3.99 met veel lichtinval en openslaande deuren naar Frans balkon aan de straatzijde. Zitgedeelte met schuifpui naar de tuin. Via achterom, ook toegang tot de goed omsloten, parkachtig aangelegde ca. 32 meter diepe tuin met optimale privacy. De tuin is gelegen op het zuiden en beschikt over twee terrassen met elektrisch bedienbare zonneschermen.

Eerste verdieping links:
Twee slaapkamers van respectievelijk 3.98 x 3.65 en 3.98 x 1.93. Luxe afgewerkte badkamer 2.54 x 2.77 voorzien van inloopdouche met hardglazen douchewand, dubbele wastafel met ruime laden en handdoekenradiator.
Separaat vrij hangend toilet met fonteintje. Badkamer en toilet zijn voorzien van plavuizen.
Via vlizotrap te bereiken bergzolder, alwaar de boiler en de mechanische ventilatie t.b.v. toiletten, badkamer en keuken zich bevinden.

Eerste verdieping rechts:
Twee slaapkamers van respectievelijk 3.99 x 2.21 en 3.99 x 5.02 waarvan de slaapkamer aan de voorzijde momenteel in gebruik is als hobbykamer. Hier bevindt zich tevens een tweede badkamer, voorzien van plavuizen, met een douche, wastafel, vrij hangend toilet en mechanische ventilatie.
Ook hier een via vlizotrap te bereiken bergzolder, alwaar de HR Combi CV-ketel zich bevindt.

Tuin
Zowel de oude als (2006) nieuwe beplanting zetten het gevoel van een park voort. Ruimte en privacy in overvloed. Met een tuin van deze afmeting heeft u altijd tegelijkertijd zon en schaduw ter beschikking.

Een paar bijzonderheden:
- Aan voorzijde parkeergelegenheid voor vier auto's op eigen terrein en 12 meter diepe voortuin.
- Overig inpandige ruimte 59 m² zoals garage, wasruimte, berging en werkkasten.
- De buitenzijde van de woning is in 2015 geheel geschilderd.
- Hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
- Alle binnenmuren zijn afgewerkt met glad stucwerk.
- De woning (bouwjaar 1990) is in het geheel gemoderniseerd in 2006.
- Tevens is in 2006 de berging en de wasruimte aangebouwd, waarop een mooi sedum dak.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK