VAALS Landweg 5

Indeling

Inleiding:
In de meest geliefde buurt van Vaals ligt deze, in vele opzichten, prachtige Villa. Een ongekende, bijzondere en spannende architectuur en bouwwijze. Prachtige tuin, ruime garage, ingebouwde jacuzzi, 4 ruime slaapkamers met 2 badkamers, ruime kelder met grote hobbyruimte. Alle ingrediënten om riant te wonen zijn aanwezig.

Indeling:
Souterrain
Het souterrain biedt 2 ruime bergingen, een Cv-ruimte met wasmachine aansluiting. De waskoker die van de eerste verdieping tot in het souterrain loopt mond hier uit. Wasmanden en rondslingerende was is daardoor verledentijd.
De hobbyruimte van 31 m2 biedt vele bestemmingsmogelijkheden waaronder een logeerkamer er een van is.

Parterre
Ruime entree (7,5 m2) met gastentoilet. De eetkamer (17,5 m2) geeft het gevoel op een bordes geplaatst te zijn en biedt zowel uitzicht over de grote en hoge woonkamer,tuin en een halfopen verbinding met de keuken. De keuken (12 m2) is van alle gebruikelijke keukenapparatuur voorzien en biedt op een speelse wijze zicht op de straatzijde.
De woonkamer is voorzien van een circa 3 meter hoge glazen pui en zijraam. Dit geeft een prachtige lichtinval en tuincontact. Bij zomerse temperaturen bestaat er een directe verbinding met buiten. Prachtig!
Het terras is voorzien van een bijzondere overkapping bestaande uit eikenhout en zeill. In het terras is een vaste jacuzzi ingebouwd. Alle apparatuur inclusief een conventionele warmwateropslag staat in de garage.
De garage kent een binnenmaat van 6,34 x 3,27. Riant parkeren dus. Achterdoor gelegen is nogmaals een opslag van 9,5m2. De oprit biedt met gemak de parkeermogelijkheid voor 2 auto’s.

Eerste verdieping
Ruime overloop (7 m2) die toegang biedt tot de 4 slaapkamers van respectievelijk 10,5 m2, 12 m2, 14 m2 en 20 m2. De slaapkamers aan de achterzijde genieten een magnifiek uitzicht. De hoofdbadkamer is van alle gemakken voorzien waaronder een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. Daarnaast is er nog een 2de badkamer (3 m2) met douche en wastafel. Nooit meer het s ’morgens in de rij.


Enkele bijzonderheden:
- De buitenmuur is niet traditioneel gemetseld doch verlijmd zonder voeg. Dit zorgt voor een optimale ventilatie. Goede isolatie en een spannend uiterlijk.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK