VAALS Koperstraat 6E

Indeling

Inleiding:
In het hartje van Vaals staan deze 2 appartementen te huur.


Indeling:

- Koperstraat 6 A / € 440,- per maand / 35 m2 (2de fotoreeks)
Ruim en licht appartement. Door de bijzonder hoge plafonds is het appartement als loft ingericht en grenst aan de achterzijde (aan de tuinkant) van het gebouw. Uiteraard met eigen badkamer: wastafel, toilet en douche. U dient rekening te houden met € 75,- per maand aan servicekosten o.a. voor het gas en waterverbruik.


- Koperstraat 6 E / € 520,- per maand / 59 m2 (1ste fotoreeks)
Zeer ruim en licht appartement met ook hier een bijzonder hoge plafond. Daarom ook hier een loft opbouw. De woon- eetlkamer kent een trotse 29 m2. Halfopen keuken met bar. De badkamer (4 m2) is voorzien van toilet, wastafel en douche. De "loft slaapkamer" heeft een oppervlakte van 19 m2). U dient rekening te houden met € 75,- per maand aan servicekosten o.a. voor het gas en waterverbruik.


Bijzonderheden:

- Bij interesse graag een gemotiveerde email.
- Huursubsidie mogelijk.
· U betaalt aan de verhuurder € 75,- per maand service kosten voor het gas en waterverbruik.
· Alle appartementen hebben hun eigen elektriciteitsaansluiting en meter.
· U dient rekening te houden met 2 maanden borg.
· Minimale huurperiode betreft 1 jaar.
· Huisdieren in overleg (geen honden toegestaan).
- Gezien de aard en afmetingen van het appartement leent het zich slechts voor bewoning door 1 persoon .

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK