VAALS Bosstraat 109

Indeling

Inleiding:
Bijzonder aantrekkelijke en in 2008 gerenoveerde hoekwoning aan de rand van het centrum van Vaals.

Indeling:

Souterrain
Het pand is deels onderkelderd (29 m2). De kelder is via de achtergelegen oprit bereikbaar en mag een tevens een kleine garage genoemd worden.

Parterre
Entree (5 m2) met garderobe, toilet en toegang tot de kelder. Ruime doorzon woonkamer (25 m2) met half open keuken (2008) van 10,5 m2. Via de achtergelegen waskeuken ( 8m2) wordt het overkapte terras (10 m2) bereikt. De resterende tuin is 35 m2 groot maar kan eenvoudig vergroot worden door de naastgelegen oprit en zijtuin erbij te betrekken.


Eerste verdieping
Via de overloop worden de 3 slaapkamers van respectievelijk 8m2, 11m2 en 13m2 bereikt. De badkamers (Toilet / bad en wastafel) is circa 6 m2 groot.

Enkele bijzonderheden:
- Huurders stellen meer binnenfoto's niet op prijs derhalve zijn de foto's vrij summier.
- Het pand is in 2008 ruimschoots gerenoveerd
- Het pand is voorzien van een recente huurketel

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK