LEMIERS Lemiers-Rijksweg 51

Indeling

Inleiding:
Aan de rijksweg in Lemiers ligt dit prachtige tussengelegen Herenhuis. Met zijn statige ruimtes, veel woonoppervlakte, leuke tuin en prachtig uitzicht een bovengemiddeld aantrekkelijk pand.

Indeling:

Souterrain
Het pand is deels onderkelderd (25 m2).

Parterre
Via het portaal (2,5 m2) wordt de gang (7,5 m2) bereikt. Het portaal is door middel van een glazendeur afsluitbaar. De woon/eetkamer (17 m2) heeft een halfopen verbinding met de ruime en recente keuken (12 m2). De keuken is voorzien van Miele apparatuur. Via een dubbele buitendeur is de tuin bereikbaar.

Aan de originele hoofdbouw is later een aanbouw (naar schatting in de jaren 80) geplaatst. De gang (8m2) biedt toegang tot de lichtelijk gedateerde badkamer (4 m2) met douche, toilet en wastafel. De achtergelegen ruimte (momenteel in gebruik als woonkamer) kent de trotse afmeting van 30 m2. Gezien de ligging en indeling is het gebruik als praktijkruimte ook uitermate geschikt. Uiteraard kan het ook als 4de slaapkamer of een andere wensbare bestemming gebruikt worden.

De tuin heeft een aantrekkelijke diepte en eindigt aan een open veld met magnifiek uitzicht.

Eerste verdieping
Overloop (4 m2) met 2 ruime slaapkamers van 13,5 en 21 m2. De grootste slaapkamer is momenteel opgesplitst. De indeling is echter gemakkelijk te wijzigen in 1 grote of wellicht 2 slaapkamers

Tweede verdieping
Bijzonder mooie, hoge en bovenal ruime dakkamer (37 m2) met een groot panorama raam en bijbehorend prachtig uitzicht. In deze kamer is een recent gerenoveerde badkamer met Bad/douche combinatie, toilet, wastafel en designradiator. De badkamer is voorzien van een Veluxraam.

Enkele bijzonderheden:
- Het grootse gedeelte van alle ramen is in 2001 vernieuwd. Alle ramen zijn van hardhout en voorzien van dubbele beglazing.
- Het dak is recentelijk vernieuwd en geïsoleerd.
- Met minimale inspanning en middelen kunnen de puntjes op de spreekwoordelijke "i" gezet worden.
- Het is mogelijk om 5 slaapkamers in het pand te realiseren waarbij 1 slaapkamer op de begane grond gelegen zou zijn.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK