KERKRADE Nummer II-Straat 32

Indeling

Inleiding:
In de geliefde wijk de Holz ligt dit prachtig herenhuis uit circa 1900 met bijzonder veel authentieke elementen. Riante leefruimtes, 4 slaapkamers, grote lommerrijke tuin, carport en de goede staat van onderhoud maken dit pand meer dan aantrekkelijk.

Indeling:

Souterrain
Het pand heeft een ruime kelder, verdeeld in 2 ruimtes (stahoogte: 2,00 meter.):

Kelder 1: 4,15 x 1,91 met de aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger.
Kelder 2: 4,15 x 4,52

Parterre
De volledige parterre heeft een plafondhoogte van 3,00 meter met enkele prachtige originele ornamenten.

Entree met authentiek trappenhuis, meterkast (modern, met 2 aardlekschakelaars, 8 groepen, hoofdschakelaar en slimme meters), toegang tot de keldertrap en het betegeld toilet met fonteintje. De originele terrazzo vloer is verstopt onder de vloerbedekking.

Mooie ruime woonkamer (4,26 x 4.60) met een open verbinding tot de eetkamer (3,98 x 2,92). Beide ruimtes zijn voorzien van een fraaie eikenhoutenvloer en is een houtkachel (2018) in de woonkamer geplaatst. De eetkamer heeft brede, dubbele openslaande deuren naar de tuin.

De leefkeuken (3,97 x 3,67) is voorzien van een luxe keukeninstallatie (d.d. 2003) waaronder een Siemens koelkast, vrieskast, 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, heteluchtoven, magnetron en ruim voldoende bergruimte in kasten, ladeblokken en apothekerskast. Ook de keuken heeft een openslaande deur naar het terras.

De fraaie verzorgde tuin ligt op het zuiden en is ook bereikbaar vanuit de carport, die zich naast het pand bevindt. De tuin heeft respectievelijk een breed terras, sierborders met fruitboompjes , een stenen tuinberging, meer sierborders, een diep gazon en een tweede stenen tuinberging. De carport biedt plaats voor 1 auto.


Eerste verdieping
Ook hier weer een ruime plafondhoogte (2,70). De ruime overloop (11 m2) dient al verdeelsleutel tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 11 m2, 12 m2 en 15 m2. Ook de slaapkamers zijn allen voorzien van eikenhout parket. De badkamer (6 m2) is voorzien van een ligbad met douche mogelijkheid, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Via het trappenhuis bereik je de prachtige zolderkamer (bruto: 6,76 x 8,48 (netto: 50 m2) onder een hoge mansardekap met Velux dakramen. Hier bevindt zich ook de c.v.-ketel (eigendom, 1988) en geiser.


Enkele bijzonderheden:
- Het pand is grotendeels voorzien van rolluiken.
- Veel authentieke elementen zoals ornamenten aan het plafond in de woonkamer, een fraai trappenhuis, mooie binnendeuren en karakteristieke opbouw kozijnen met glas-in-lood bovenlichten, terrazzo vloer etc.
- De achtergevel is na-geïsoleerd en voorzien van een voorzet gevel
- Ook het dak is na-geïsoleerd en de hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbelglas en ter plekke van het glas-in lood, van voorzetramen.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.
.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK