SIMPELVELD Rolduckerweg 52

Indeling

Inleiding:
Centraal en vrij gelegen in Simpelveld, tegen het randje van het centrum. Geweldig pand met onnoemelijk veel mogelijkheden. 4 ruime slaapkamers, riant perceel van 1.340 m2 met prachtige tuin en carport.

Indeling:

Souterrain
Het pand is deels onderkelderd (23 m2).

Parterre
Royale entree (10 m2) met toilet, garderobe en meterkast. De eetkamer kent een trotse afmeting van 35 m2 met twee dubbel openslaande tuindeuren. De keuken (18 m2) is in 2017 nieuw geplaatst en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
Bijzonder grote tuin grenzend aan het achtergelegen weiland. In de tuin staat nog een grote buitenberging.


Eerste verdieping
Middels de overloop (6 m2) worden de 4 slaapkamers van respectievelijk 7 m2, 9 m2, 14 m2 en 15 m2 bereikt. De badkamer (6 m2) is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Een van de slaapkamers biedt toegang tot het achtergelegen dakterras.

Vliering
Middels de vlizotrap wordt de vliering bereikt.

Enkele bijzonderheden:
- Met minimale inspanningen en investeringen kunnen de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet worden.
- in 2017 nieuw geplaatste keuken.
- de riolering is tot aan straatzijde geheel vernieuwd.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK