LEMIERS Klaasvelderweg 53

Indeling

Inleiding:

Prachtige 2-onder-1 kap-woning. Nagenoeg 160 m2 aan woongenot. Ruime garage, 4 slaapkamers, nieuwe keuken (en bijkeuken), nieuwe badkamer en grote tuin met nieuwe kapschuur zorgen voor een bijzonder hoog niveau van aantrekkelijkheid.

Indeling:

Garage
Ruime garage (18 m2). Door zijn L vorm is er naast de auto ook nog voldoende ruimte voor andere zaken. Voor de garage staat nog een carport. De lange en brede oprit zorgt voor nog 2 ruime parkeerplaatsen.

Parterre
Entree van bijna 10 m2 met garderobe, meterkast en vernieuwd toilet. De woon- eetkamer kent een trotse afmeting van 37 m2. Centraal in het huis en in contact met de woonkamer en serre ligt de prachtige en recent vernieuwde keuken (10,5 m2). Aansluiten de (ook vernieuwde) bijkeuken met doorgang naar de garage.
De serre (21 m2) is verwarmend en middels een grote glazen pui ontstaat er toegang naar de tuin.
In de tuin staat de in 2017 gebouwde hoogwaardige kapschuur.

Eerste verdieping
Bijzonder ruime overloop (8,5 m2) met toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 9 m2, 12 m2 en 15 m2. De badkamer is recent helemaal vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en vloerverwarming.

Tweede verdieping.
Zeer ruime 4de slaapkamer (25 m2) met grote dakkapel. Achterliggend is het CV hok en voldoende bergruimte.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK