VAALS Prins Bernhardplein 105

Indeling

Inleiding:
Centraal en vrij gelegen in Vaals, tegen het randje van het centrum. Geweldig pand met onnoemelijk veel mogelijkheden. De 4 slaapkamers zijn eventueel nog uit te breiden naar meer. De grote verrassing aan de achterzijde van het pand (150 m2 garage / hal) en alle recentelijk renovaties zorgen voor een bijzonder grote aantrekkelijkheid. Het nieuwe dak en de zonnepanelen zorgen ervoor dat het pand energetisch al op de toekomst is voorbereid.

Indeling:

Souterrain
Het pand is grotendeels onderkelderd.

Parterre
Ruime entree met meterkast (2014 volledig vernieuwd) en garderobe met doorloop naar de gang, tevens met gastentoilet. De woonkamer kent een trotse afmeting van 30 m2. Het grote panorama raam biedt een vrij uitzicht op het voormalige tramstation van Vaals.

De keuken (7,5 m2) is van alle gebruikelijke keukenapparatuur voorzien waarbij de vaatwasser niet ontbreekt. Via de keuken wordt tevens het binnenplein bereikt.

Via de gang wordt teven de vierde slaapkamer (12,5 m2) bereikt. Achterliggend bevindt zich ook nog eens een ruimte van circa 20 m2 (wellicht 5de slaapkamer of praktijkruimte) die alleen (nog) via buiten bereikbaar is en momenteel als bibliotheek gebruikt wordt.

Via het binnenplein wordt de, wellicht mooiste, verrassing van het pand bereikt. Een enorme hal van 150 m2 (plafond hoogte 5 meter). De hal is verwarmd en uiteraard verlicht. Een droom werkplaats, opslag hal of wellicht hobby paradijs. Legio mogelijkheden.

Het dak van de hal is voorzien van 22 zonnepanelen die ruim in de energiebehoefte voorzien.

Eerste verdieping
Middels de overloop (6 m2) worden de 3 slaapkamers van respectievelijk 7 m2, 10 m2 en 27 m2 bereikt. De badkamer (6 m2) is voorzien van een dubbele wastafel, douche en bad. Op de gang bevindt zich tevens het 2de toilet.
Een van de slaapkamers biedt toegang tot het achtergelegen terras.

Vliering
Middels de vlizotrap wordt de vliering bereikt.

Enkele bijzonderheden:
- Het dak is in 2014 geheel vernieuwd en voorzien van moderne dakisolatie.
- De CV ketel is in 2018 vernieuwd (Nefit HR-ketel).
- Het pand is voorzien van 22 zonnepanelen. Deze wekken jaarlijks circa 5.500 KW op wat de elektriciteitsbehoefte
van een gezin kan afdekken.
- Het woonhuis is in 2009 voorzien van nieuwe Kunststof kozijnen (Schuko) met HR++ glas.
- De meterkast is in 2014 in zijn geheel vervangen.
- Alle rioleringsbuizen zijn in 2009 en 2013 vervangen voor PVC buizen.
- Het pand is deels voorzien van rolluiken.
- Het pand is voorzien van een alarminstallatie.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK