VAALS Tentstraat 60A

Indeling

Inleiding:
Prachtige 2-onder-1 kap-woning. In 1991 gebouwd tegen het historisch centrum van Vaals aan. In 2007 volledig gerestyled met prachtige veranda, ongekende badkamer en toilet, vele inbouwkasten, prachtige keuken, uitgebouwde zolder etc.. Waarlijk uniek te noemen. Dit alles op een zeer geliefde locatie, grote tuin en ook nog eens met garage.

Indeling:

Garage
Op straatniveau bevindt zich de ruime inpandige garage.

Parterre (tuin niveau)
Mooi entree met een prachtige op maat gemaakte garderobe. Het toilet van 4 m2 is een statement op zich.
De eetkamer / keuken (30 m2) is voorzien van een doorlopende massieve eikenhouten vloer. De keuken is geweldig ingepast in het geheel.

In de later (2007) aangebouwde serre (20 m2) bevindt zich de woonkamer. De grote raampartij zorgt voor een perfect tuincontact.

Door de doordachte openstructuur ontstaat er een woongenot van 50 m2. Ook in de achterliggende waskeuken (7 m2) is de massief eikenhoutenvloer door gelegd.

Eerste verdieping
Bijzonder ruime slaapkamer van 19 m2. Via de overloop wordt de bijzondere badkamer (10 m2) met aansluitende inloopkast (5 m2) bereikt.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, toilet en dubbele wastafel. De inloopkast heeft een half open verbinding met de badkamer.

Tweede verdieping.
Prachtige slaapkamer (15 m2)onder het (na-geïsoleerde) dak met dakkapel. Ook hier zorgen de vele inbouwkasten weer voor een optimale ruimte verdeling.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK