VAALS Viergrenzenweg 120

Indeling

Inleiding:

Instapklaar appartement gesitueerd op de 3de verdieping van het appartementencomplex "Bellevue". Het uitzicht dat dit appartement biedt maakt de complex naam meer dan waar. Prachtig! Gelegen aan de rand van het bos, op korte afstand van het centrum en nabij het natuurgebied 'Drielandenpunt' te Vaals.

Indeling:

Souterrain
Bergruimte van 1.50 x 2.65.

Parterre
Eigen parkeerplaats op het meest geliefde parkeerdek: voor de ingang.

Derde verdieping
Via de ruime hal ( (1.80 x 1.40) wordt de woonkamer met open keuken, (28 m2) voorzien van 4 pits elektra kookplaat, oven, wasemkap, en koelkast, bereikt. De woonkamer biedt toegang tot het balkon met magnifiek uitzicht over Aken. De badkamer (5 m2) met ligbad, toilet en vaste wastafel. Ook de slaapkamer (3.60 x 4,93) biedt toegang tot het balkon met idem uitzicht.


Bijzonderheden:

- Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- Mooi uitzicht vanaf groot balkon
- Kosten VVE: € 173,- (exclusief waterverbruik en voorschot gas a € 35,- per maand)


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK