VAALS Wolfhaag 25

Indeling

Inleiding:
Op wellicht een van de mooiste plekken in het heuvelland, in het stilte gebied, ligt dit in 2018 volledig gerenoveerd woonhuis, met een prachtig uitzicht op het 5 sterren landschap.

Indeling:

Souterrain / Garage
Bijzonder ruime garage (25 m2) op souterrain niveau. Het overige souterrain (38 m2) bestaat uit twee ruime bergingen en CV ruimte. Het gehele pand is compleet onderkelderd en beschikt over veel bergruimte.

Parterre
Royale entree met garderobe, gastentoilet en toegang tot het souterrain. Ruime (11 m2) en nieuwe keuken met alle gebruikelijke keukenapparatuur. De woonkamer met 37 m2 mag ruim genoemd worden en het bijbehorende uitzicht weids. In de woonkamer bevindt zich de aansluiting voor een kachel, het rookkanaal is reeds aanwezig.

Via de woonkamer wordt tevens het balkon, met toegang tot de tuin, bereikt alwaar het uitzicht nog beter te genieten valt. Op het terras is tevens een openluchthaard geplaatst.

Het uitzicht maakt duidelijk wat het betekent om in het heuvelland te wonen. De foto’s spreken voor zich.

Eerste verdieping
Ruime overloop (8 m2) met toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 30 m2, 10 m2 en 8 m2. De grootste slaapkamer biedt tevens een toegang tot een balkon met idem uitzicht.
De geheel nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Vliering
Door middel van de Vlizotrap wordt de vliering (geheel beloopbaar) bereikt. Het dak is aan de binnenzijde volledig nieuw geïsoleerd en afgetimmerd.

Tuin
Ruim 3.300 m2 tuin / weide met eigen boomgaard en beekloop biedt natuurlijk legio mogelijkheden, tot het houden van vee / paarden aan toe.

Een paar bijzonderheden:
- Het pand is aan de binnenzijde volledige gerenoveerd. Dat wil zeggen:
- nieuwe badkamer
- nieuwe keuken
- nieuwe vloeren
- de ramen zijn voorzien van nieuwe dubbele beglazing
- nieuw elektra, meterkast, radiatoren en leidingen
- Het dak is aan de binnenzijde opnieuw geïsoleerd en afgetimmerd
- Het pand is opnieuw geschilderd en gelakt

- Het pand leent zich bijzonder goed voor het realiseren van een riante aanbouw. Door de gemeente Vaals
goedgekeurde bouwtekeningen zijn voorhanden.


Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK