VAALS Kerkstraat 37

Indeling

Inleiding:
In de mooie Kerkstraat ligt dit bijzonder statige en ruime pand. 100 m2 commerciële ruimte en 195 m2 aan woonoppervlakte waarbij 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers er beschikking staan. Het ruime dakterras is een zeldzaamheid in het historische centrum van Vaals.

Indeling:

Begane grond
Commerciële ruimte van 100 m2 welke zich momenteel in verhuurde staat bevindt ( € 850,- per maand).

Eerste verdieping
Ruime overloop (4 m2) welke tevens dienst doet als garderobe. Daarna volgt, nagenoeg 50 m2, woongenot. De hoogwaardige openkeuken is naadloos in het geheel gegoten en voorzien van alle gebruikelijke keukenapparatuur waarbij een vaatwasser niet ontbreekt. De woon-eetkamer voelt als een zee van ruimte. De grindvloer is niet alleen passend maar nog eens zeer praktisch. De inbouwverlichting maakt het geheel af.
Via de “keukendeur” wordt het terras van 23 m2 bereikt. Het terras geniet volledige privacy en is mooi afgewerkt met bankirai i.c.m. een groendak (niet in de oppervlakte meegeteld).

Tweede verdieping
Hier biedt de overloop (9 m2) een separaat toilet. De ruime slaapkamer (18,5 m2) kent een open verbinding naar de prachtige inloopkast (14m2). De badkamer (9 m2) is voorzien van een douche en wastafel.

Derde verdieping
De 2de slaapkamer kent 22 m2 aan ruimte. Deze is momenteel in gebruik als eetkamer / keuken wegens dubbele bewoning. De derde slaapkamer (momenteel dienstdoende als woonkamer) is de overtreffende trap met zijn 24 m2. Verder is deze verdieping voorzien van zijn eigen kleine badkamer met wastafel, toilet en douche. Via de overloop wordt middels een “zolder trapje” de 4de verdieping bereikt.

Vierde verdieping
Mooie en ruime dakkamer onder het recente (met Unidekplaat beklede) dak. Het grote Veluxraam zorgt voor meer dan voldoende lichtinval. De inbouwkasten maken de ruimte bijzonder praktisch. Nagenoeg 30 m2 ter beschikking.

Enkele bijzonderheden:
- Het pand is voorzien van 2 huisnummers, voor zowel het woongedeelte als de commerciële ruimte.
- Het pand is tevens voorzien van 2 separate Cv installaties. Beide ketels zijn eigendom en dateren van 2010.
- In 2016 is de winkelpui, de voordeur en alle ramen vervangen door hoogwaardige kunststofkozijnen met dubbele
beglazing.
- Aan de achterzijde op de eerste etage zijn de ramen en deuren voorzien van rolluiken. Diverse ramen, daar waar
nodig zijn tevens voorzien van screens.
- De commerciële ruimte is in 2010 in zijn geheel gerenoveerd
- In 1993 is het pand voorzien van een nieuw dak met Unidek platen
- De bovenwoning is momenteel verhuurd. De huurders zijn echter voornemens om binnen afzienbare tijd de woning te verlaten.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK