VAALS Tentstraat 18A

Indeling

Inleiding:
Een bijzonderheid is wellicht de correcte titel voor dit appartement. 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een vide, een tuin, 140 m2 woonoppervlakte en tevens een stuk woonhuis. Alles recent gerenoveerd. Dubbele bewoning met 2 huisnummers behoort ook tot de mogelijkheid. Lastig om het correct te beschrijven maar een pracht om te bezichtigen.

Indeling:

Souterrain
Ruime bergkelder met eigen CV-installatie.


Eerste verdieping (voorhuis)
Royale entree ( 10 m2) met toilet en wasruimte. Geweldig mooie en vooral grote (26 m2) leefkeuken met een glazen dak. Middels het portaal (4 m2) worden de eerste 2 slaapkamers van respectievelijk 13 m2 en 17 m2 bereikt. Tevens de geheel gerenoveerde badkamer (5 m2) met bad, toilet en wastafel.

Dit alles kent een plafondhoogte van 3 meter.


Eerste verdieping (achterhuis)
Middels de eerder genoemde royale entree wordt het achterhuis bereikt. Deze schoonheid heeft een totale renovatie ondergaan en is voorzien van optimale isolatie (dak en muren) en een prachtig leem stuukwerk.
Middels het open portaal / trappenhuis wordt de woonkamer bereikt met zijn trotse 31 m2 woongenot, van gezellige zithoek tot prachtig zicht op de vide en tuin met een plafond hoogte van 5 meter. Het geheel wordt momenteel verwarm middels de authentieke kachel.

De slaapkamer is in de vorm van een vide (16 m2) en voorzien van inbouwkasten. Achterliggend is de 2de badkamer ( 5m2) met douche, toilet en wastafel.

Door zowel het voorhuis als achterhuis wordt de kleine achtertuin bereikt. Deze biedt een nagenoeg vrij uitzicht rondom.

Een paar bijzonderheden:
- Het geheel is recent gerenoveerd. De laatste kleine details dienen nog afgerond te worden.
- De VVE heeft nog geen reserve opgebouwd. De bijdrage bedraagt momenteel € 40,- per maand wat de lopende
kosten dekt. Het complex is in een uitstekende staat van onderhoud.
- De mogelijkheid bestaat om een dubbele bewoning te realiseren. Het appartement heeft 2 huisnummers en in
het achterhuis zijn de voorzieningen getroffen om een keuken te plaatsen.
- Let op: Het appartement wordt zonder de bestaande keuken verkocht.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK