HEERLEN Vrusschemigerweg 24

Indeling

Inleiding:
Op toplocatie in Heerlen Zuid gelegen vrijstaande villa met ruime inpandige garage, woonkamer met woon/leef keuken voorzien van luxe installatie - totaal 62 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, bijzonder fraaie tuin met optimale privacy. Het pand is in 2012 deels uitgebouwd en gemoderniseerd en tevens levensloopbestendig gemaakt. Dit alles op een kavel van 1.060 m2.

Indeling:

Souterrain / Garage
Bijzonder ruime garage (8,44 x 4,40) op souterrain niveau. Het overige souterrain (50 m2) bestaat uit een ruime hobbyruimte, provisiekamer en was-CV ruimte. Het gehele souterrain en garage is betegeld.

Parterre
Een riante entree (12,5 m2) met gastentoilet, garderobe en toegang tot het woongedeelte, de 1ste etage en het souterrain.

De woon-eetkamer kent samen met de keuken een trotse afmeting van 62 m2. Het hoogoplopende plafond, uitmondend in een dubbele glazen vide en de riante raampartij naar de tuin toe, maken het ruimtelijk gevoel en de lichtinval bijzonder.

De moderne en tijdloze keuken met kookeiland (2012) is voorzien van nagenoeg ieder wensbare keukenapparatuur (veelal Miele) waarbij warmhoud lades, ingebouwd koffieapparaat, vaatwasser, stoomoven en inductiekookplaat niet ontbreken.

Op de begane grond bevinden zich tevens 2 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van het pand (9 m2) is momenteel in gebruik als “was keuken” en voorzien van een volledig functionerende 2de keuken. Ombouw tot slaapkamer en/of bureau is met minimale inspanningen te realiseren.

De slaapkamer aan de achterzijde (15 m2) kent een directe ingang tot de badkamer (6m2) welke is voorzien van douche, toilet (met geïntegreerd bidet) en wastafel. Zowel de slaapkamertoegang als de badkamer is rolstoeltoegankelijk maar zonder in te boeten op design. De slaapkamer is tevens voorzien van inbouwkasten.

Eerste verdieping
Via de statige overloop (14 m2) worden de 3 slaapkamers van respectievelijk 8,5 m2, 10 m2 en 13 m2 bereikt. De 2de badkamer (6 m2) is voorzien van douche, wastafel en toilet. Zowel de overloop als een van de slaapkamers hebben middels een glazenwand uitzicht op de woonkamer middels de videconstructie.

De slaapkamer van 10 m2 heeft toegang tot het balkon (circa 9 m2) welk een magnifiek uitzicht biedt over de meer dan royale tuin. Het balkon kent tevens een inpandige berging.

Tuin
Door de optimale positionering van het pand op het kavel loopt de tuin, van circa 950 m2, vloeiend over van voor naar achtertuin. Het geheel is dan ook een doordachte symbiose van beplanting, vijver, zitplekken, terras, gazon, omheining, paden, tuinhuis etc. Kort samengevat: meer dan prachtig!

Een paar bijzonderheden:

- In 2012 is de uitbouw van de woonkamer / keuken gerealiseerd. Hierbij is tevens de vloer, badkamer en keuken
vernieuwd. Ook zijn deuren verbreed en schuifdeuren geplaats waardoor het pand de status
“levensloopbestendig” heeft.
- Het pand is voorzien van een lucht verwarming. De ketel dateert van februari 2000. De warmwatervoorziening
wordt middels een boiler, daterend van maart 2012, voorzien. Alles uiteraard in eigendom.
- In 2014 zijn alle binnen en buitenschilderwerken uitgevoerd.
- De groot gedeelte van de achterpui is voorzien van een (elektrisch) zonnescherm.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK