EPEN Burckstraat 19

Indeling

Inleiding:
In een bijzonder geliefde woonwijk aan de rand van (centrum) Epen staat deze twee-onder-een kapwoning, met garage, te koop. Door de uitgebouwde zolder biedt deze woning 4 slaapkamers. De woning is volledig instap klaar.

Indeling:

Parterre
Entree met garderobe en gastentoilet. Het gastentoilet is recentelijk gerenoveerd. De woon- eetkamer is 25 m2 groot. De open keuken (6 m2) is voorzien van alle gebruikelijke apparatuur.
Middels de entree wordt tevens de garage bereikt. Deze is momenteel ingericht als berging en de garage ingang is middels een muur afgescheiden. Met minimale inspanning is de garage weer terug te brengen naar de originele toestand.

Eerste verdieping
Middels de overloop worden de 3 slaapkamers van respectievelijk 6,5 m2, 9 m2 en 12,5 m2 bereikt. De geheel betegelde badkamer (5 m2) is voorzien van ligbad en toilet. Tegenover de badkamer is een separaat toilet.

Tweede verdieping
De 2de verdieping is omgetoverd tot een riante (slaap)kamer van 16 m2 woonoppervlakte. De complete vloeroppervlakte is zelfs nog groter (23 m2). Door de grote dakkapel is er veel daglicht toetreding en een prachtig uitzicht. Tevens is de slaapkamer voorzien van een wasbak met meubel. De Cv-ruimte is vakkundig gescheiden en middels een deur bereikbaar.

Een paar bijzonderheden:
- De HR combiketel (Remeha) dateert uit 2014 en is eigendom
- Het pand is voorzien van hardhouten kozijnen met enkele (boven) en dubbele beglazing. Het dakkapel raam is uit kunststof met dubbele beglazing.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK