BOCHOLTZ Schoolstraat 32

Indeling

Inleiding:
Aan de rand van Bocholtz, leunend tegen Simpelveld en daardoor zeer centraal, ligt deze bijzonder aantrekkelijke vrijstaande woning. Ruime slaapkamers, garage en prachtige tuin. De woning is lichtelijk gedateerd maar bijzonder goed onderhouden.

Indeling:

Souterrain
Ruime provisiekelder van 22 m2 bereikbaar via de keuken.

Parterre
Chique entree van 6 m2 met prachtige lambrisering. Uiteraard met garderobe en gastentoilet. De traplift kan op wens verwijderd worden. De royale woon- eetkamer met uitbouw kent een trotse 34 m2. De grote raampartij zorgt voor een overvloed aan daglicht. Ook de gesloten keuken (8 m2) is voorzien van een royaal raam.

Via de keuken is er toegang naar de was keuken (5 m2) welke tevens dienst doet als doorloop naar de garage en tuin. De garage is 21 m2 groot en een L-vorm gebouwd. Dit zorgt ervoor dat naast de auto ook voldoende plek is voor fietsen en andere opslag.

Eerste verdieping
Ruime overloop (3 m2) . Drie slaapkamers van respectievelijk 8 m2, 11 m2 en 14 m2. De badkamer (4 m2) is voorzien van een bad, toilet en wastafel.

Middels de vlizotrap wordt de vliering bereikt.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK