HEERLEN Veldmuis 11

Indeling

Inleiding:
In de geliefde nieuwbouwwijk Vossepark in Heerlen staat deze meer dan prachtige twee-onder-een-kapwoning te koop. Een bijzonder goed afwerkingsniveau, 4 slaapkamers, grote dakkapel en ruime uitbouw zorgen voor een bijzonder groot woongenot.

Indeling:

Parterre
Entree met garderobe en gastentoilet. De woonkamer loopt door naar de eetkamer en vormen gezamenlijk oppervlakte van een trotse 38 m2. Middels de woonkamer is ook de trapkast bereikbaar. Ook de keuken met zijn 13 m2 is ruim te noemen. De hoogwaardige keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Door de grote raampartij en openslaande deuren ontbreekt het niet aan daglicht en tuincontact.

Middels de keuken wordt tevens de ruime berging (9 m2) en bijkeuken (4 m2) bereikt. De berging is tevens middels de sectionaal poort van buitenaf bereikbaar. Ideaal voor fietsen.

Eerste verdieping
Ruime overloop met gesloten toegang naar de 2de verdieping. Drie slaapkamers van respectievelijk 8 m2, 11 m2 en 17 m2. De badkamer (6 m2) is voorzien van een douche, bad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
De 2de verdieping is omgetoverd tot een riante (slaap)kamer van 27 m2. De vloeroppervlakte is zelfs nog groter. Door de grote dakkapel is er veel daglicht toetreding. De schuinten zijn veelal voorzien van inbouwkasten. De Cv- wasruimte (5 m2) is vakkundig gescheiden en middels een deur bereikbaar.

Een paar bijzonderheden:
- De woning is in 2008 gebouwd. Alle aanwezige apparatuur dateert ook van dat jaar.
- Bijzonder geliefde en aantrekkelijke ligging met veel vrijheid aan zowel voor als achterzijde.
- Het woonhuis is bijzonder goed afgewerkt en ook zeer goed onderhouden wat zorgt voor een “instap klaar” status.
- De woning is van een WTW-installatie voorzien. De gehele installatie is recentelijk gereinigd en onderhouden.
- De volledige parterre is voorzien van vloerverwarming.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK