VAALS Koperstraat 18

Indeling

Inleiding:
Prachtig appartement midden in het centrum van Vaals, op de begane grond gelegen, met een trotse 90 m2, buitenruimte en 3 slaapkamers.

Indeling:

Begane grond
Entree (10 m2) met natuurstenenvloer. De entree is tevens voorzien van 2 bergruimtes waarvan 1 dient als wasmachine ruimte. Royale woonkamer (22 m2). Gesloten bijzonder moderne en stijlvolle keuken (incl. vaatwasser / 12,5 m2).

Ruime slaapkamer (14 m2) momenteel dienst doende als bureauruimte. Kleine (4 m2) maar bijzonder praktische badkamer met douche, toilet en wastafel. De 2de slaapkamer is 9,5 m2 groot. De hoofdslaapkamer kent een trotse afmeting van 19,5 m2.

Beide slaapkamers bieden toegang tot de binnenhof (15 m2).


Bijzonderheden:

- Het appartement is optimaal geïsoleerd wat lage verbruikskosten met zich meebrengt.
- Het appartement heeft separate nuts voorzieningen.
- U dient rekening te houden met 2 maanden borg.
- Bewoning door maximaal 2 personen geniet de voorkeur gezien de indelingsstructuur.
· Minimale huurperiode betreft 1 jaar.
· Huisdieren in overleg.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK