VAALS Tentstraat 37

Indeling

Inleiding:
Een onnoemelijke hoogwaardige verassing. Een prachtige woning (155 m2) in het oude historische centrum van Vaals met een verstopte groene oase aan de achterzijde. Geheel gerenoveerd met hoogwaardige afwerking.

Indeling:

Souterrain
Berging

Eerste verdieping
Ruime voorkamer welke eventueel als kantoor of zelfs als praktijk ruimte gebruikt kan worden. Middels de grote schuifpui wordt de eetkamer (22 m2) en royale keuken bereikt.

Entree met toilet en wasruimte. Slaapkamer ( 12,5 m2) met douche. Ruime woonkamer (28 m2). De grote schuifpui zorgt voor een geweldig tuincontact. De tuin kent een oppervlakte van circa 400 m2.

Tweede verdieping
Ook de slaapkamer (15 m2) kenmerkt zich door een volledig glazen wand gericht op de tuin en de omringende groene vlakte. Middels de overloop wordt de open badkamer met douche, bad wastafel en toilet bereikt. Aansluitend is er nog een ruime inloopkast. Het geheel is voorzien van een prachtige hardhoutenvloer.


Bijzonderheden:

- Het appartement is optimaal geïsoleerd wat lage verbruikskosten met zich meebrengt.
- Het appartement is geheel gerenoveerd. Alles is nagenoeg nieuw!
- Het appartement heeft separate nuts voorzieningen.
- Bijzonder hoog afwerking niveau.
- U dient rekening te houden met 2 maanden borg
· Minimale huurperiode betreft 1 jaar.
· Huisdieren in overleg.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.


Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK